DIY Loft bed AnaXL made by

DIY Loft bed AnaXL made by Corianne-V-01

DIY Loft bed AnaXL made by

DIY Loft bed AnaXL made by Corianne-V-01

DIY Loft bed AnaXL made by

DIY Loft bed AnaXL made by Corianne-V-04

Ontzettend blij met de hoogslaper

Corianne: “Ik ben ontzettend blij met de hoogslaper. Ik woon in een klein studiootje in Utrecht en wilde de ruimte zo goed mogelijk verdelen. Toen ik deze hoogslaper ergens op Pinterest zag, ben ik gaan googlen en kwam ik op de site van ‘meubelwerktekening’. Ik heb toen de tekening besteld. Een bevriende (professionele) timmerman heeft hem uiteindelijk voor mij getimmerd. Volgens hemzelf stelde het allemaal niet zoveel voor, maar ik stond met verbazing te kijken hoe hij alles zo even in elkaar knutselde. Ik kan alleen niet echt wat zeggen over de makkelijkheid/moeilijkheid van de bouwtekening, omdat ik hem dus niet zelf getimmerd heb.
We hebben trouwens de triplex tussenstukjes wel moeten veranderen door gewoon hout, omdat die kleine tussenstukjes gingen splijten. We hebben alles ook nog extra gelijmd. En de bevriende timmerman heeft ook nog de onderste plank iets hoger gemaakt, zodat er bepaalde spullen onder konden staan. En hij heeft nog een stukje uit het achterblad gezaagd, zodat de deurtelefoon er precies inpaste (zie foto)
En erna heb ik hemzelf nog in 3 lagen wit geverfd. Eigenlijk moet ik nog steeds een lattenbodem kopen, zodat je er ook echt met zn 2-en in kan slapen. En ik ben van plan om eronder een wit doek te spannen om de latjes weg te werken.

Iedereen die bij me langskomt is super-enthousiast. Ik ben er zelf ook nog steeds superblij mee!!! Het design is gewoon prachtig en wat ik prettig vind is dat er geen overdwarse plank loopt aan de zijkant, zoals bij de hoogslapers van de Ikea of waar dan ook vandaan. Hierdoor hou je de ruimte open en geeft het geheel een frisse strakke blik.

Ik vond het fijn dat de tekening zo snel binnen was. En ik vond het ook niet duur voor wat je er voor terugkreeg. Dus nogmaals mijn hartelijke dank!!! En blijf vooral doorgaan met zulke mooie ontwerpen maken!”